در سالهای اخیر, تسهیلات خُرد که با نام «امروز بخر، بعدا پرداخت کن» نیز شناخته شده است، در سراسر جهان فراگیر شده و مورد استقبال متقاضیان طرحهای تسهیلاتی قرار گرفته است. همزمان توجه به این نوع تسهیلات، در کشور ما نیز رو به افزایش است.
ویپاد، ترابانک پاسارگاد، در راستای ارائه بهترین خدمات به مشتریان خود، این خدمت را با نام «حساب پشتوانه» عرضه کرده تا مشتریان بتوانند برای خریدهای خرد و روزمره، اعتبار مورد نظر خود را در قالب تسهیلات بدون ضامن و وثیقه، آنی، بهراحتی، به دور از فرآیندهای پیچیده و زمانبر و به صورت کاملا آنلاین دریافت کنند.
حساب پشتوانه ویپاد، نام نوعی تسهیلات بدون ضامن و وثیقه است که برمبنای اعتبارسنجی سوابق درخواستکننده (بدهی و چکهای برگشتی در شبکه بانکی کشور) اعطا میشود. فرآیند دریافت تسهیلات بدون ضامن و چک و سفته در ویپاد، کاملا آنلاین بوده و تنها در چند دقیقه قابل انجام است. با درخواست و فعالسازی حساب پشتوانه، اعتباری به شما تخصیص مییابد که با استفاده از آن میتوانید بدون محدودیت از هر فروشگاه حضوری یا اینترنتی در سراسر کشور خرید کنید. بهعبارتی با حساب پشتوانه، الان خرید کنید و هزینه آن را بعدا بپردازید.
۱: افتتاح حساب با ویپاد و دریافت کارت فیزیکی و فعالسازی آن
۲: ورود به گزینه حساب پشتوانه در صفحه اصلی برنامه و انتخاب اعتبار مورد نظر
۳: پرداخت کارمزد اعتبارسنجی به میزان ده هزار تومان
۴: پرداخت کارمزد خدمات دیجیتال
سپس حساب پشتوانه فعال میشود و اعتبار مورد نظر در اختیار کاربر قرار میگیرد
در صورتیکه اعتبار ۱ میلیون تومانی را دریافت کنید، در زمان خرید، ۵۰٪ از مبلغ خرید از موجودی حساب اصلی شما در ویپاد و ۵۰٪ مابقی مبلغ خرید، از اعتباری که در حساب پشتوانه به شما تخصیص داده شده است، بهصورت خودکار کسر میشود. بنابراین، تنها کافی است معادل ۵۰٪ مبلغ خرید در حسابتان موجودی داشته باشید.
اما پس از دریافت هر یک از مبالغ ۲ تا ۱۰ میلیون تومانی، زمانی که شما با کارت یا حساب خود خریدی انجام میدهید، کل مبلغ خرید(بدون شرط ۵۰-۵۰)، بهصورت خودکار از اعتباری که در حساب پشتوانه به شما تخصیص داده شده است، کسر میشود و لازم نیست که به اندازه ۵۰٪ مبلغ خرید در حسابتان موجودی داشته باشید.
برای مشاهده جزئیات میزان اعتبار دریافتی و مصرفی، در صفحه اصلی اپلیکیشن ویپاد، به گزینه "حساب پشتوانه" مراجعه نمایید.
در فرایند اعتبارسنجی، وضعیت بدهیها به سیستم بانکی کشور، وضعیت چک برگشتی و بدهی قبلی به ویپاد بررسی میشود.
پس از اعتبارسنجی موفق و فعالسازی حساب پشتوانه، مشتری وارد دوره مصرف اعتبار میشود. مهلت مصرف اعتبار برای تمامی مبالغ، ده روز است.
امکان تسویه حساب بدهی تسهیلات آنلاین پشتوانه به دو صورت "یکجا" و "مرحلهای" فراهم شده است.
دریافت کننده تسهیلات، از زمان پایان فرصت مصرف، ۲۰ روز مهلت خواهد داشت ( تا روز ۳۰ م از زمان دریافت تسهیلات) تا تسویه حساب بدهی را بهصورت "یکجا" انجام دهد یا با انتخاب گزینه "بازپرداخت مرحلهای" امکان بازپرداخت را طی ۲ الی ۴ ماه برای خود فراهم نماید.
تسویه حساب بدهی بهصورت یکجا:
در تسویه حساب بدهی بهصورت یکجا، همانطور که از نامش پیداست، تمامی مبلغ اصل و فرع بدهی بهصورت یکجا و طی یک مرحله بازپرداخت میشود.
مبلغ بازپرداخت در حالت تسویه حساب بدهی بهصورت یکجا: مــــبـلـــغ اصل بدهی + ۱.۵٪ مبلغ بدهی به عنوان کارمزد بانکی
تسویه حساب بدهی بهصورت مرحلهای (مراحل ۲ تا ۴ ماهه):
طی مهلت تسویه حساب بدهی، شما میتوانید گزینه "بازپرداخت مرحلهای" را انتخاب نمایید. در این حالت، شما میبایست بدهی خود را طی چند مرحله بهصورت ماهانه (طی حداقل ۲ و حداکثر ۴ ماه) پرداخت نمایید. در این حالت از تسویه حساب بدهی، حداقل مبلغ پرداختی در هر مرحله برابر خواهد بود با:
● بازپرداخت مرحله اول تا یکی مانده به آخر:
حــداقـــل ٢٥٪ (یک چهارم) از مــــبـلـــغ اصل بدهی + کارمزد خدمات دیجیتال + ۱.۵٪ مبلغ باقیمانده بدهی به عنوان کارمزد بانکی
● بازپرداخت مرحله آخر (بدون کارمزد خدمات دیجیتال):
حــداقـــل ٢٥٪ (یک چهارم) از مــــبـلـــغ اصل بدهی+ ۱.۵٪ مبلغ باقیمانده بدهی به عنوان کارمزد بانکی
*لازم به ذکر است که مبلغ پرداختی در هر مرحله به دلخواه و از جانب شما تعیین میشود. مراحل بازپرداخت میتوانند مبالغ متفاوت و نامساوی داشته باشند، مثلا طی دو مرحله، یکی معادل۳۰ درصد و دیگری معادل ۷۰ درصد مبلغ کل بدهی.
در اولین مرحله درخواست تسهیلات بدون ضامن و وثیقه، امکان دریافت اعتبار یک میلیون تومانی وجود دارد. در صورت دریافت و مصرف این اعتبار و بازپرداخت آن، امکان دریافت اعتبار دو تا ده میلیون تومانی بهصورت خودکار، مبتنی بر رفتار مالی در اپلیکیشن ویپاد(شامل سپردهگذاری، تراکنش با اپلیکیشن، پرداخت بهموقع بدهی تسهیلات دریافتی و...)، فراهم میشود.
برای کسب اطلاعات بیشتر و یافتن پاسخ سوالات خود، به صفحه پرسشهای متداول حساب پشتوانه مراجعه کنید.